Comfort Food on 100%

Mivel így január végére nálunk is lehűlt az idő és pár napja végre egy kis hó is esett, teljesen téli hangulatban vagyok, állandóan plédekbe bugyolálom magam és igazi, nehéz, melengető, téli ételekre vágyom. A múlt héten ki is próbáltunk párat és – bár nincsenek az eredményről olyan szép képeim, mint amiket az eredeti receptek mellől most ideraktam, mert azonnal az éhségünk áldozatául estek – meg is mutatom őket!

Since now at the and of january the weather is getting colder and finally there was some snow a couple days ago, I’m in total winter-mode, I’m rolled in a blanket all the time, craving some real comfort food what warms me from inside. Last week we made a couple of them, and – although I don’t have pictures as cool as the ones I copied here from the original recipes, because we like ate them in an instant – I’ll show you them now!

Hát, az én módszerem a hagymaleves tálalására kicsit sietősebb egyszerűbb volt, mint az eredeti smitten kitchen-féle – de nem lehet kérdéses, ez a kedvenc téli levesem. Kár, hogy kicsit hosszú ideig készül…

As you can see, my version of this french onion soup is a bit bore low-key than the original from smitten kitchen – but it is my absolute favourite winter soup. Too bad it takes quite much time to make it…

http://smittenkitchen.com/blog/2011/04/french-onion-soup/

Sajnos ki kell mondanom, a gyors kaja otthon minden csak nem gyors. De iszonyú finom, jobb, mint egy sima hotdogosnál. Tuti meg fogjuk csinálni újra, csak akkor többet, hogy megérje a sok babra, mondjuk egyszer, amikor barátokat várunk vacsira.

I hate to say it, but fast food at home is anything but not fast. But it is delicious, possibly more than the one you get in a restaurant. We’ll definately do this again, but then, we’ll make more, so it’ll worth all the prepping, we’ll do it when we’re having friend over or something.

http://honestlyyum.com/6637/beer-braised-brats-with-apple-mustard-slaw/

http://smittenkitchen.com/blog/2008/11/mustard-roasted-potatoes/

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s